Rólunk

Rólunk

A kezdetekről

Amióta az eszemet tudom, rajongok az állatokért, különösen a kutyákért. Az első Golden Retriever kutyámat - Erdőskerti Kamilt - hosszas keresgélés után, körültekintően, egy megbízható tenyésztőtől választottuk 2006-ban.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert Kamil nagyon egészséges, jó temperamentumú kutya volt, amilyennek egy igazi goldennek lennie kell. Általa lettem a fajta szerelmese, és Ő indított el ezen az úton, amiért örökké hálás leszek neki.

Mióta működik a kennelünk?

Mára megsokasodott a goldeneink száma, és velük együtt alkothatunk egy igazi családot. 2012-ben megalapítottuk a saját golden retriever kennelünket, és ebben az évben született meg az első Magic Madness alom. Ezzel egy új fejezet kezdődött az életünkben.

Azóta már számos kis Magic Madness golden retriever kiskutya látta meg a napvilágot nálunk.

Jónéhányukra joggal lehetünk nagyon büszék, hiszen néhány kiskutyánk megbecsült külföldi tenyésztőkhöz került az elmúlt években, mely természetesen mindig jó érzés egy tenyésztőnek. Ezen felül számos junior és felnőtt champion mellett 2018 Európagyőztese is nálunk született. Mindig nagy öröm számomra nyomonkövetni a sorsukat és szurkolni a sikereikért.

Kennelünk célja

Természetesen a legfontosabb, hogy minden általunk tenyésztett kölyök szuper családhoz kerüljön, és csodálatos, boldog “hétköznapi” kutyaéletet élhessen. Az elsődleges szempont mindig is ez marad majd a jövendőbeli tulajdonosok kiválasztásánál. Lelkiismeretes és támogató tenyésztőnek tartom magam, aki mindenben segíti a gazdáit.

Saját kutyáinkat és az általunk tenyésztett kiskutyákat is igazi családtagnak tekintjük.

Elsődleges számunkra az ő jólétük és örömük. Célunk, hogy olyan golden retrievereket tenyésszünk, akik nem csak szépek, hanem elsősorban egészségesek és jó idegrendszerűek.

Óriási hálával tartozom a páromnak a lelkesedéséért és végtelen türelméért, a mérhetetlen támogatásért, amit minden nap kapok tőle. Így válhatott a kutyázás nagy örömömre, közös szenvedélyünkké.