Rólunk

Amióta az eszemet tudom, rajongok az állatokért, különösen a kutyákért. Az első Golden Retrieveremet - Erdőskerti Kamilt  - hosszas keresgélés után, körültekintően, egy megbízható tenyésztőtől választottuk. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert Kamil nagyon egészséges, jó temperamentumú kutya volt, amilyennek egy igazi goldennek lennie kell! Általa lettem a fajta szerelmese, és Ő indított el ezen azúton, amiért örökké hálás leszek neki!

Mára megsokasodott a goldenjeink száma, és velük együtt alkothatunk egy igazi családot. 2012-ben született meg az első Magic Madness alom, és ezzel egy új fejezet kezdődött az életünkben. Azóta már számos kis Magic Madness baba látta meg nálunk a napvilágot - és jónéhányukra joggal lehetünk nagyon büszkék! Számos junior és felnőtt champion mellett 2018 Európagyőztese is nálunk született. Mindig nagy öröm számomra nyomon követni a sorsukat és szurkolni a sikereikért! Kutyáinkat és a nálunk született kiskutyákat is igazi családtagnak tekintjük, a legfontosabb számunkra az ő jólétük, és örömük. Célunk, hogy olyan golden retrievereket tenyésszünk, akik nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem elsősorban egészségesek, és jó idegrendszerűek.

Óriási hálával tartozok a páromnak a lelkesedéséért és végtelen türelméért, a mérhetetlen támogatásért, amit minden nap kapok tőle. Így válhatott a kutyázás nagy örömömre közös szenvedélyünkké!